Under Construction


Shendeti dhe bukuria juaj trupore kalon nepermjet perkushtimit te stafit tone te kualifikuar.


Kushte komode, instruktor gjate gjithe kohes.

Sherbime:

Biciklet ne uje
Gjimnastik ne uje
Kick Box ne une
Banjo me avull
Estetike
Masazh
Sauna
Chiropractic

Comments are closed.